Cautare

13008 de rezultate pentru "programul de lucru cu p ublicul" (7.59 secunde)
Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) Craiova, aflat in subordinea Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM), a dat startul programelor de finantare din acest an.
Programul "Rabla" 2010 va fi prelungit, pana la 31 ianuarie 2011, a anuntat ieri ministrul mediului, Laszlo Borbely, citat de Agerpress. Pana in prezent s-au casat peste 180.000 de masini vechi in editia 2010, dar mai sunt pe piata 31.000 de tichete ce trebuie folosite.
Prin Programul "Rabla" au fost casate 183.625 de autoturisme si au fost achizitionate 56.229 autoturisme noi, din care 24.095 sunt de produse in Romania, pana pe 18 noiembrie, potrivit unui comunicat emis ieri de Ministerul Mediului si Padurilor.
Guvernul discuta cu bancile varianta reducerii la jumatate a garantiei statului la creditele alocate pana in prezent prin programul "Prima Casa", astfel incat suma de 750 milioane euro, reprezentand jumatate din garantiile emise, sa poata fi folosita in continuare pentru acordarea de noi imprumuturi.
El a sustinut ca membrii Coalitiei au discutat ca obiectivul de adoptare a monedei euro la 1 ianuarie 2015 sa fie mentinut si ca guvernatorul Mugur Isarescu a avansat varianta ca, dupa adoptarea monedei euro, aceasta sa circule in paralel cu leul pana la 1 decembrie 2015, dupa care sa ramana in circulatie numai moneda europeana.
Antenele, fata cu dictatura (Autor: Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'?
Antenele, fata cu dictatura (Autor: Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'?
Bani de la stat pentru infiintarea unei florarii.
Programul si televizarile Campionatului European Vineri, 8 iunie va incepe cea de-a 14-a editie a turneului final al Campionatul European de fotbal, care se va desfasura in 2012 in Polonia si Ucraina.
SFERTURI DE FINALA: PROGRAMUL COMPLET si TRANSMISIILE TV EURO 2012. Campionatul European de fotbal din Polonia si Ucraina si-a stabilit echipele calificate in faza sferturilor de finala si programul dupa care acestea vor juca in fazele superioare ale competitiei. ... Iata programul complet si transmisiile TV pentru sferturile de finala:
Guvernul a aprobat Programul "Prima Masina Guvernul a aprobat miercuri ordonanta de urgenta privind programul de stimulare a cumpararii de autoturisme noi, informeaza Biroul de presa al Executivului.
Programul meciurilor din optimi CM 2018. ... Programul meciurilor din optimi CM 2018. Marea absenta din optimile de finala din Rusia este Germania (actuala detinatoare a titlului mondial). ... Programul meciurilor din optimi CM 2018:
Google invata agentiile din Romania cum sa castige mai multi bani de la IMM-uri Google va lansa in Romania programul Google Engage, care are ca scop trainingul agentiilor care sunt parte a "ecosistemului" de publicitate al firmei americane, respectiv companii de publicitate online, agentii full-service, webmasteri, designeri si dezvoltatori web, consultanti SEO (search engine optimization) sau SEM (search engine marketing).
Lansarea ghidului pentru noul program de finantare "Europa creativa" Organizatiile din sectorul cultural si cel creativ care doresc sa solicite finantare in 2014 in cadrul programului "Europa creativa", noul program al Uniunii Europene pentru sectorul cultural si cel creativ, pot sa inceapa sa isi pregateasca cererile de grant incepand de miercuri, 11 decembrie.
Festivalul Bucurestii lui Caragiale revine intre 27 august si 2 septembrie 2018 cu o editiune noua in stabilimentul cunoscut, in gradina la Cismigiu.
Programul concurs "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix’’, aflat la a 10 editie, poate fi reteta de succes a noii tale imagini.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata ,,Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014-2020, un program ce ajuta peste 2,5 milioane persoane sarace cu fonduri europene in valoare de 442,5 milioane euro si o contributie de 78 milioane euro de la bugetul de stat", pe care o puteti citi in continuare.
Angioplastie si defibrilatoare pentru cardiaci Ministerul Sanatatii va finanta medicamentele trombolitice prescrise pacientilor cu accident vascular 60% dintre pacientii cu infarct miocardic acut beneficiaza de proceduri de angioplastie, prin Programul de tratament interventional al infarctului miocardic acut si, in curand, Ministerul Sanatatii va finanta tratamentul trombolitic si interventiile de neuro-radiologie interventionala in cazul pacientilor cu accident vascular cerebral.
Depistarea rapida a virusului hepatitei C Cei mai expusi hepatitei C sunt tinerii care folosesc in comun seringi pentru administrarea drogurilor S-a lansat programul national de screening pentru virusul hepatitei C (VHC), componenta a Programului "Initiative in domeniul sanatatii", finantat in cadrul granturilor norvegiene, sustinut de Ministerul Sanatatii, Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals" si Primaria Bucurestiului.
Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta programul special de vizitare in perioada 28 aprilie - 2 mai 2017.
google-analytics.com